17 november 1968-2018

Vandaag,  17 november 2018, is het 50 jaar geleden dat ik tot geloof kwam. Velen waren blij met mij, anderen waren niet ‘amused’ en dachten dat het wel over zou gaan. Nee dus, want God is trouw en kent de zijnen:
“Nu weten zij, dat al wat Gij Mij gegeven hebt, van U komt, want de woorden, die Gij Mij gegeven hebt, heb Ik hun gegeven en ZIJ HEBBEN ZE AANGENOMEN EN IN WAARHEID ERKEND, dat Ik van U ben uitgegaan, EN ZIJ HEBBEN GELOOFD, dat Gij Mij gezonden hebt. Ik bid voor hen; niet voor de wereld bid Ik U, maar voor hen, die Gij Mij gegeven hebt, want zij zijn van U, en al het mijne is het uwe en het uwe is het mijne, en Ik ben in hen verheerlijkt” (Joh. 17:7-10).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven